admin login problem

Questions related to uVMS

admin login problem

Postby tasoss » Fri Oct 19, 2018 4:08 am

Hello.
After the installation i'm trying to login as admin/admin and i get
"Server error. Please try again later."
Any ideas please?
Thanks!
tasoss
 
Posts: 0
Joined: Wed Jul 05, 2017 3:41 pm

Re: admin login problem

Postby admin » Fri Oct 19, 2018 8:33 am

Hi,

Something went wrong during your installation/configuration. You need to follow IIS configuration steps precisely, including configuring the Application pool.
So, doublecheck you followed this: http://umediaserver.net/uvms/install.html
and, more detailed, this: https://dahuawiki.com/3rd_Party_VMS/uVMS/Initial_Setup
admin
Site Admin
 
Posts: 1001
Joined: Fri Aug 21, 2009 10:13 am

Re: admin login problem

Postby tasoss » Fri Oct 19, 2018 8:38 am

I will try it again and let you know.
Just a note.
I'm using windows 2016 server.
And i had to give write access to security category of windows event logs(via the registry) in order to properly load the page.
Otherwise i was getting asp .net errors about not having the correct permissions.
Thanks!
tasoss
 
Posts: 0
Joined: Wed Jul 05, 2017 3:41 pm

Re: admin login problem

Postby admin » Fri Oct 19, 2018 9:02 am

Your IIS application pool must run under Local System account - that's most likely your problem.
Follow installation steps EXACTLY!
admin
Site Admin
 
Posts: 1001
Joined: Fri Aug 21, 2009 10:13 am

Re: admin login problem

Postby tasoss » Fri Oct 19, 2018 9:59 am

You were right.
My mistake that i didn't read the instructions(as always).
Thanks!
tasoss
 
Posts: 0
Joined: Wed Jul 05, 2017 3:41 pm


Return to uVMS Discussions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron