Bug with UscreenCapture 2.0.14 x64

All the issues related to streaming of recorded media.

Bug with UscreenCapture 2.0.14 x64

Postby nAFaNyA » Sun Feb 19, 2012 7:46 am

Hello. I have found a bug with UscreenCapture 2.0.14 x64.
x86 works fine even on my windows 7 64 bit, but I think more better use x64 program for OS 64 bit

So, I have installed Adobe Flash Media Live Encoder 3.2.
If I install UscreenCapture 2.0.14 x86 a new capture device "UscreenCapture" is addeed. Good.
But If I install UscreenCapture 2.0.14 x64 it will be not added to capture devices...

I made 2 screenshots, look
http://img441.imageshack.us/img441/3236/66902289.jpg
http://img441.imageshack.us/img441/6708/46602758.jpg

So, problem with program? Are you going fix it?

Best regards.
nAFaNyA
 

Re: Bug with UscreenCapture 2.0.14 x64

Postby admin » Sun Feb 19, 2012 2:00 pm

Dear Nafanya,

Adobe Flash Media Live Encoder 3.2 is a 32-bit app.
It can load 32-bit dlls only.
Of course, it doesn't see 64-bit dlls.

So for Adobe Flash Media Live Encoder, regardless of operating system, you need 32-bit capture drivers.
admin
Site Admin
 
Posts: 1039
Joined: Fri Aug 21, 2009 10:13 am

Re: Bug with UscreenCapture 2.0.14 x64

Postby nAFaNyA » Sun Feb 19, 2012 5:13 pm

Ohh, thanks.
But 1 more question, is it 100% work correctly when I use x86 uscreencapture driver on windows 7 x64 bit? Doesn't matter for me?

Best regards.
nAFaNyA
 

Re: Bug with UscreenCapture 2.0.14 x64

Postby admin » Sun Feb 19, 2012 7:41 pm

Well, you are using x86 Adobe Flash Media Live Encoder on your 64-bit system...of course, it's OK.
admin
Site Admin
 
Posts: 1039
Joined: Fri Aug 21, 2009 10:13 am


Return to Streaming Files

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest